Giverne melder seg på

Byggenæringens innsamling til flodbølgeofrene i Sørøst Asia har fått de første bidragene. Mesterhus Norge er en av de første som bidrar. Landets største boligbygger har i tillegg startet innsamling blant sine medlemmer.

Da Byggenæringens Landsforening, tidsskriftene Byggeindustrien og Byggmesteren startet aksjonen mandag, ble 160.000 kroner satt inn på Redd Barnas konto som er øremerket til formålet. Dette var bidrag fra BNL sentralt, fra BNLs bransjeforeninger og de to tidsskriftene.

Nå er Mesterhus Norge en av de første til å ta imot oppfordringen om å gi.
Den vil gi 10.000 kroner til denne innsamlingsaksjonen.
Leder i Mesterhus Norge, Arve Solheim, kan samtidig opplyse om at 16 av medlemmene hans er blitt med på den interne innsamlingsaksjonen i Mesterhus-kjeden bare to dager etter at de ble oppfordret til å gi til flodbølgeofrene.

Byggenæringens innsamling organiseres av Redd Barna som har følgende konto: 8200.01.03000. Merk innbetalingen: Byggenæringen.
Formålet med innsamlingen er å skaffe midler til å bygge en ny skole.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *