Stolt historie: Splitkon Limtre ble etablert i 1960 som en avdeling under skifabrikken Splitkein. Fabrikken var på den tiden eid av den legendariske OL-medaljisten Laila Schou Nilsen og var en egen avdeling på Krøderen fra 1969. Nå er fabrikken blitt landets eneste industrielle produsent av store elementer i massivtre. (Alle foto: Christopher Kunøe, Byggmesteren)

De største massivtreplatene fra lokal skog

MODUM: - Hver dag får vi inn fire-fem trailere med god skurlast av gran. Av den produserer vi masterpaneler av massivtre på inntil 16 x 3,5 meter skåret nøyaktig på millimeteren, sier fabrikksjef Lene Weum i Splitkon.

Få full tilgang i 3 uker for kun 19,-

For å lese denne artikkelen må du være abonnent og innlogget.

Akkurat nå har vi en kampanje som gir deg full tilgang i 3 uker for kun kr 19,- deretter koster abonnementet kr 89,- pr. mnd.

Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *