Advarer kolleger

Flere firmaer innen byggebransjen i Sandefjord og Tønsberg går nå ut og advarer mot selskapet PTB Construction AS etter at de ikke har fått oppgjør for leverte varer og tjenester. Det politianmeldte firmaet på sin side hevder at ansattes udugelighet har ført firmaet mot konkurs.

Med byggmester og takstmann Trond Lepsøe i spissen for blant andre to murmestre og flere byggevareleverandører, krever de sitt tilgodehavende. Også flere av firmaets kunder har meldt seg blant kreditorene etter at de mener å ha betalt for mye for arbeider firmaet har utført. Lokalavdelingen av Fellesforbundet har på vegne av tre ansatte krevd firmaet for 81.000 kroner i uteblitt lønn. Da skal den ansatte i Fellesforbundet ha blitt drapstruet over telefon, melder Sandefjord Blad.

Motkrav
Preben Borge er eier og dagig leder i PTB Construction AS. Han avviser alle krav og har også reist motkrav mot blant andre byggmester Trond Lepsøe, og påstått at han som ansvarshavende for firmaet har medvirket til at det tapte mellom fem og syv millioner kroner da to kontrakter gikk tapt. Lepsøe skal også ha dimensjonert feil, ikke fulgt loven, ikke fulgt tegningene og ikke skrevet kontrollskjemaer, alt ifølge Preben Borge.
Borge avviser at han har truet noen, men sier at han har opplevd trusler fra kreditorene ved telefoner til alle døgnets tider.

Nå går debatten heftig på Sandefjord Blads nettsider, der blant annet Preben Borge selv deltar med innlegg, og får innlegg fjernet, i følge ham selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *