HiKOKIs kapp- og gjærsag MULTI VOLT C3610DRA er som skapt for de tøffeste jobbene. (Foto: Hikoki Power Tools)

Med HiKOKI kapp-/gjærsag er det endelig du som bestemmer!

Her får du vite mer om den nye MULTI VOLT kapp- og gjærsagen til HiKOKI og hvilke muligheter den gir deg.

Hva er egentlig det viktigste i din jobb? Et godt sluttresultat og god lønnsomhet, ikke sant?

Jo mer du kan konsentrere deg om å gjøre arbeidsoppgavene dine effektivt og godt, jo bedre. Da er verktøyene du bruker, helt avgjørende. Nå er det endelig du som velger om det er mest hensiktsmessig å bruke batteri for fleksibilitet eller nettstrøm for ubegrenset driftstid.

Ti tommers tøffing

HiKOKIs kapp- og gjærsag MULTI VOLT C3610DRA er som skapt for de tøffeste jobbene. Bladdiameteren er 255 mm og får kraften den trenger fra det nye MULTI VOLT-batteriet på 36V. Med MULTI VOLT B-batteriet får du faktisk en effekt på hele 1440 W. Det betyr at denne sagen er en seriøs utfordrer til tradisjonelle kapp-/gjærsager med strømledning.

(Foto: Hikoki Power Tools)

Kjappest i klassen til å kutte nøyaktig

Med en hastighet ubelastet på 4.000 o/min. jobber du raskt og effektivt. Og vel så viktig er det også at resultatet alltid blir helt perfekt, enten du sager konstruksjonsvirke eller lister. Husk imidlertid at du får best resultat ved bruk av riktig blad til jobben som skal gjøres.

Du får gjort mye på ett batteri

Med ett MULTI VOLT B-batteri i sagen kan du fint klare over 350 kutt i en 48x098mm, og med ladetid på kun 52 minutter blir det ingen stopp i arbeidet. I alle fall ikke på grunn av batteriet.

Nettstrøm når du trenger det

Selv om du med batteri får mange kutt og kontinuerlig drift, kan det noen ganger være mest hensiktsmessig å bruke nettstrøm. Står sagen på samme sted over lengre tid og kontakten er der, så setter du bare i adapteren og sagen fungerer med samme kraft og har nå uendelig antall kutt.

Du trenger ikke lenger to sager, en på batteri for fleksibilitet og en på nettstrøm for ubegrenset driftstid – du trenger egentlig bare en MULTI VOLT-sag.

Brukervennlige funksjoner

For kapp-/gjærsager har det vært standard å ha en justering på baksiden av sagen for å vinkle sagen. Dette er kronglete og kan være farlig. På den nye MULTI VOLT-sagen er denne justeringen flyttet frem til en hendel nærmest deg. Da kan du enkelt og trygt justere vinkelen helt til 48 grader både til venstre og høyre.

Så praktisk og fleksibel som du trenger

Den nye sagen er på hele 255 mm. Det kan man kanskje tenke er tungt og stort å frakte rundt. Så hvorfor skal man da ha batteri på den? Det trenger du ikke å frykte med denne sagen, for den er kompakt og enkel å transportere. Den veier kun 20,6 kg og med glideskinner som går innover, trenger den ikke plass bak seg. Den kan derfor fint plasseres helt inntil vegg.

Gjærsagen lar seg enkelt pakke sammen og transporte. (Foto: Hikoki Power Tools)

Med MULTI VOLT er det du som bestemmer!

MULTI VOLT-batteriet med 36V gir dobbel kraft fra dagens 18V og kan derfor endelig utfordre tradisjonelt nettstrømverktøy fullt ut.

Samme størrelse og vekt: A-batteriet har dobbelt så mye kraft som dagens 18V og gir hele 1080 W uten å gå på kompromiss med størrelse og vekt.

Mer kraft og lengre driftstid: Noen ganger har ikke størrelse og vekt på batteriet så mye å si. Når vi snakker om batteridrevet kapp-/gjærsag, så er mer kraft og driftstid viktigere. Da bruker du B-batteriet, som gir hele 1440 W.

Ubegrenset med driftstid: Når sagen står stasjonært er det antageligvis mest hensiktsmessig å bruke nettstrøm. Da bare setter du inn adapteren og kobler til på vanlig måte. Adapteren har totalt 6 meter ledning. 4 meter fra sagen til omformer og 2 meter fra omformer til kontakt. På den måten ligger omformeren pent på bakken selv om kontakten er litt oppe på veggen.

Adapteren kan brukes på alle MULTI VOLT 36V-verktøy.

Markedets beste garanti og service

Hos HiKOKI har du markedets beste garanti med 3 år på alt av maskiner, ladere og batterier helt uten krav til registrering – uansett om du er forbruker eller proff. Og med lager og service i Norge så garanterer vi markedets beste service med kun 5 dager fra innlevert verktøy til du har det tilbake.

Du kan lese mer om garantien her.

Test selv – det er alltid det beste

Med vår fornøydhetsgaranti er det helt uproblematisk å teste MULTI VOLT-verktøyene til HiKOKI. Ta turen innom Maxbo og plukk med deg denne kapp-/gjærsagen eller et av de andre MULTI VOLT-verktøyene. Så kan du i ro og fred (i opptil 10 dager) teste verktøyet selv på de prosjektene du holder på med.

Kommer du ikke tilbake med godfølelse og smil om munnen, er det ikke verre enn at vi tar imot verktøyet igjen og du får pengene tilbake.

Du kan lese mer om fornøydhetsgarantien her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *