(Foto: DeWalt)

Sterkere sirkelsag på batteri

DeWalts nye modeller DCS575 og DCS576 har børsteløse motorer, lang brukstid og kappekapasitet. Modellene takler opptil 339 kapp i 50×100 mm trevirke på én ladning.

Takket være batterisystemet XR FLEXVOLT har DeWalt lykkes med å kombinere styrken til en strømdrevet sirkelsag med friheten som følger et batteridrevet verktøy, skriver produsenten.

Kraftig og presis

De nye modellene DCS575 og DCS576 har børsteløse motorer som gir lang brukstid og kappekapasitet. Modellene takler opptil 339 kapp i 50×100 mm trevirke på én ladning. Dessuten skjærer sirkelsagene med en markedsledende presisjon – takket være dybdejusteringsfunksjonen.

 

De nye modellene DCS575 og DCS576 har lette og kompakte maskinkropper med et godt balansert tyngdepunkt.
De nye modellene DCS575 og DCS576 har lette og kompakte maskinkropper med et godt balansert tyngdepunkt.

DeWalt skriver at det er enkelt å stille inn ulike gjæringsvinkler, og ved hjelp av autosperrer blir presisjonen svært god. Med integrert LED-lampe som lyser opp skjærelinjen og en vifte som fjerner støv fra arbeidsflaten, gis brukeren bedre kontroll og oversikt over arbeidet.

 

119 % flere kapp per lading

Under utformingen av de oppladbare sirkelsagene er det lagt stor vekt på brukervennlighet. Alle detaljer og funksjoner er laget for optimal komfort, sikkerhet og ytelse for den profesjonelle brukeren.

Den lette og kompakte maskinkroppen har for eksempel et godt balansert tyngdepunkt som forenkler håndteringen av sagen.

For ytterligere å øke effektiviteten lanserer DEWALT også en serie spesialkonstruerte sirkelsagblad som ekstra tilbehør. Som navnet Extreme Runtime tilsier gir sagbladene enda lenger brukstid og hele 119 prosent flere kapp per ladning.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *