Endelig til topps hos Mesterhus

Etter å ha vært nominert til Årets Mesterhusmedlem flere ganger, var turen lørdag endelig kommet til Byggmester Harald W. Andersen & Sønn.

På Mestergruppens konferanse lørdag ble byggmesterbedriften fra Tønsberg kåret til årets medlem i boligkjeden.

– Firmaet har siden det kom med tidlig på nittitallet vært med på å forme kjeden, og har mange ganger vært nominert til denne prisen. Nå var det deres tur! sa kjedeleder Raymond Myrland ved overrekkelsen.
Han berømmet medlemmet for å selge godt med boliger, være i en god utvikling og ta godt vare på de ansatte.
– Firmaet er alltid villig til å dele erfaringer med kolleger og sier aldri nei, konstaterte kjedelederen.

 

 

Siste konferanse som leder

Denne konferansen ble den siste for Raymond Myrland som kjedeleder i Mesterhus. Etter åtte år i ledelsen, går han over til en stilling som direktør for Region øst i Mestergruppen. Det er en nyopprettet stilling i forbindelse med at flere regioner slås sammen til én.

Under festmiddagen ble han hedret av konsernsjef Mikkel Sandvik og Rune W. Andersen, nykåret Årets Mesterhusbedrift, på vegne av medlemmene. De roste begge Myrland for resultatene han har oppnådd gjennom åra han har ledet kjeden.

Myrland blir sittende i lederstolen til etterfølgeren er på plass.

Les også: – Trodde ikke det skulle gå så bra

 

Da festmiddagen gikk mot slutten, ble Raymond Myrland takket av konsernsjef Mikkel Sandvik og Rune W. Andersen.
Da festmiddagen gikk mot slutten, ble Raymond Myrland takket av konsernsjef Mikkel Sandvik og Rune W. Andersen.
(Klikk og se større) For andre år på rad ble NorDan årets leverandør i Mesterhus og Systemhus: (f.v.) Ove Melund, Robert Withbro, Arne Martin Høstfet fra NorDan, og Einar Mørland og Tore Åsen, Byggeriet.
(Klikk og se større) For andre år på rad ble NorDan årets leverandør i Mesterhus og Systemhus: (f.v.) Ove Melund, Robert Withbro, Arne Martin Høstfet fra NorDan, og Einar Mørland og Tore Åsen, Byggeriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *