Nytilsatt logistikksjef Thea Helene Slotnæs og regnskapsmedarbeider Siv Kvarstad i administrasjonen hos Moelven. (Foto: Moelven)

35 prosent vekst på 12 måneder

Moelven Langmoen AS opplever eventyrlig vekst på overflatebehandlet kledning og øker bemanningen på nyåret.

Daglig leder Ole Anders Lagmandsveen sier at leveranser fra bedriften med grunnet og malt kledning i alle fargekoder har økt med 35 prosent de siste 12 månedene.

– Vi nå styrker derfor bemanningen med totalt tre nye medarbeidere i tillegg til at vi må erstatte to av våre kompetente medarbeidere som skal tre av med pensjon, sier Lagmandsveen.

Flere damer

Nytilsatt logistikksjef Thea Helene Slotnæs og regnskapsmedarbeider Siv Kvarstad i administrasjonen hos Moelven Langmoen syntes det er alt for få damer i bedriften. De håper sjefen er enig i at det er smart å øke kvinneandelen i bedriften nå når det skal rekrutteres flere medarbeidere.

– Det er synd, men vi har ingen kvinner ute i produksjonen. Jeg mener det er positivt kompetansemessig – for helheten – og for arbeidsmiljøet at vi kan få inn kvalifiserte kvinnelige medarbeidere. Langmoen har jo tradisjonelt vært en plass der det har vært bra med kvinner, sier Slotnæs og Kvarstad.

Trivelig arbeidsplass

Thea Helene Slotnæs og Siv Kvarstad ønsker å presisere at Moelven Langmoen er en svært trivelig arbeidsplass.

– Også for kvinner, sier de.

 


Og sjefen er helt enig.

– Poenget med å få inn flere kvinner inn i bedriften og særlig i produksjonen syntes jeg er svært viktig. Vi vil legge vekt på det i rekrutteringen av nye medarbeidere framover. Jeg håper også at vår suksess kan motivere flere kvinner til å søke. Og de kommer til å få det bra her hos oss, lover Lagmandsveen.

Lys framtid

Direktøren på Langmoen ser nemlig positivt på framtida.

– Vi merker at kundene liker oss og vil ha produktene våre. I tillegg ser jeg at trenden går mot at en større andel av kledningen som selges er overflatebehandlet. Der er vi i en særstilt heldig posisjon siden vi er ledende spesialister på overflatebehandling av kledning, sier Lagmandsveen.

Mindre ubehandlet

Lagmandsveen spør seg når kundene slutter å ta inn ubehandlet kledning i butikkene.

– Potensialet for videre vekst hos oss er stort. Moelven selger nå på landsbasis 65 prosent av kledningen som behandlet, mens i Hedmark og Oppland er andelen foreløpig bare på 35 prosent, sier Lagmandsveen.

Moelven Langmoen tilbyr sine kunder i byggevarehandlene kundetilpassede mengder av alle typer produkter innen trelast. De siste årene har veksten ligget på 20-25 prosent årlig.

– Det forventes å fortsette fremover, sier Lagmandsveen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *