DeWalt Extreme leveres i en mengde ulike dimensjoner. (Foto: DeWalt)

Kraftigere hullsager

DeWalt lanserer nye Extreme hullsager med lang levetid for håndverkere som har behov for å bore hull med forskjellige diametre i ulike materialer.

Hullsagene er utviklet for uttakning av hull med diametre mellom 14 og 152 mm i forskjellige materialer som f.eks. metall og tre.

Bedre ytelse

Extreme hullsagene har en konstruksjon av hurtigstål (HSS) med tilsetninger av kobolt og karbonstål (HCS) som gir større ytelse og styrke.

Den nye doble tanngeometrien kombinerer styrke og materialfjerning gjennom hele levetiden til sagen. Ved 1,2 mm er hullsagveggen 12% tynnere enn tidligere hullsager for å redusere motstand, gi hurtigere saging og dermed større produktivitet. Samtidig reduserer det herdede ToughCoat™ belegget friksjon og varmeuvikling, skriver produsenten.

Ifølge DeWalt er de viktigste fordelene med Extreme at sagene kan lage hull opp til 152 mm i diameter i forskjellige materialer. Materialet er hurtigstål av høy kvalitet med kobolt tilsetning som gir sterkere tenner med lengre levetid.
Ifølge DeWalt er de viktigste fordelene med Extreme at sagene kan lage hull opp til 152 mm i diameter i forskjellige materialer. Materialet er hurtigstål av høy kvalitet med kobolt tilsetning som gir sterkere tenner med lengre levetid.

Sagene har 12 prosent tynnere vegger for hurtigere hulltaking, og ToughCoat™ belegg som reduserer varme og friksjon, noe som forlenger levetiden. Sporene er vinklet for enkel fjerning av materialet som er uttatt.

 

Nøyaktig hulltaking

– Profesjonelle håndverkere arbeider kontinuerlig med korte frister på byggeplassen. På grunn av det nye og robuste designet gir hullsagen renere og hurtigere hulltaking. Sammen med en enkel plugg-fjerner er dette sortimentet ideelt for hurtig og nøyaktig hulltaking, sier Peter Zakrison, Trade Marketing Manager hos DeWalt.

 

DeWalt Extreme leveres i en mengde ulike dimensjoner fra DT8114L med 14mm opp til versjon DT8252L med 152mm.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *