Mer trendy lim og fugemasse

Den transparente lim og fugemassen Trans7 har i mange år vært en av storselgerne i Tec7-serien. Nye interiørtrender har økt etterspørselen etter en variant tilpasset kjøkkeninnredning av børstet stål. Relekta har derfor lansert Trans7 Inox.

– Trans7 Inox har de samme gode produktegenskapene som Trans7, forteller produktsjef Hans Erik Lian.

Den er transparent, men har et mer aluminiumfarget preg enn Trans7. Dette gjør at den passer utmerket til de nye boligtrendene der overflater av børstet stål brukes mer og mer i interiøret. Den egner seg også godt til fuging av mørke steinsorter, fliser, benkeplater osv.

Trans7 Inox er i likhet med Trans7 en universal lim og fugemasse. Den fester til våte flater og kan til og med benyttes under vann. Massen i patronen tåler å fryse/tine gjentatte ganger og har en sterk limeffekt. Trans7 Inox er luktfri, inneholder ingen skadelige løsemidler og er næringsmiddelgodkjent.

 

Heftig heftprimer

Heftprimer-RelektaSeal & Bond Special Primer er et produkt fra Relekta som gjør det mulig å lime svært vanskelige overflater med de fleste typer lim og fugemasse. Den er rask i bruk, tørker fort og er helt gjennomsiktig.

Typiske materialer og overflater som kan dra nytte av Seal & Bond Special Primer er: PP, PP/EPDM, ABS, SAN PC, PA, PUR-RIM, R-TRU, PPO, PBT, PUR fleksibelt skum, UP-GF plast etc.

Seal & Bond Special Primer kan også brukes sammen med enkelte typer tape og lakk.

Se www.novatech.as for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *