Plaster for tøffe forhold

Uansett sol eller regn, svette eller vann fra oven, så skal Hansaplast ekstra tough plaster bli sittende på lenge og beskytte såret. Det sørger den unike HyDryTEX-teknologien for.

Plasteret er slitesterkt, vanntett og pustende på samme tid, og det løsner ikke selv om det kommer i kontakt med vann eller svette. Den gode festeevnen gjør at plasteret blir sittende på, og du kan fortsette arbeidet med beskyttelsen av såret intakt.

 

Plasteret leveres i små stykker passende til små rift og kutt. Hvert plaster er pakket hygienisk for seg, slik at du kan ha enkeltplaster i brystlomma eller en pakke i verktøykasse, klar til bruk ved behov.

 

Les mer på www.hansaplast.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *