Holder orden i ledningene

– Den patenterte kabelordner, Stoa Cable Tidy, er utviklet for å lagre og mate ut skjøteledninger uten floker. Produktet er godt egnet for tømrere og andre som regelmessig bruker skjøteledninger, sier Kjell Gabrielsen.

Han er daglig leder i KG Consult som importerer produktet, og møtte mange interesserte da han viste det fram på Bygg reis deg.

Ordneren gjør det lett å rulle opp og ta ut igjen kablene.

Med kabelordneren følger også en opphengskrok som er designet for å henge opp skjøteledninger og kabler på en trygg og effektiv måte. Med kablene hengt opp på en skikkelig måte, unngår man snublefeller. Det reduserer også faren for brudd og gjør renholdet lettere, argumenterer Gabrielsen.
Produktet kan også leveres i selvlysende/fluoriserende farger som er gunstig om de brukes i kjellere eller gangpassasjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *