Boligsalg med ketchup-effekt

Salget av nye boliger i Skorpefjellet på Mosterøy ved Stavanger skjedde nesten som ketchupflaska du rister. Da det endelig startet, ble det solgt boliger for 125 millioner på to uker.

De 45 første familiene har sikret seg en bolig på Skorpefjellet til nå. Bare de siste fem eneboligene står usolgte. Dette er boliger til 5,5 millioner kroner, og kjøpere av slike boliger har gjerne litt lengre horisont, konstateres det kaldt og rolig i internmagasinet.
Skorpefjellet er på totalt 220 enheter, og skal bygges ut over flere år.
Boligområdet beskrives slik på eiendomsmeglervis: «Fantastisk beliggenhet like ved sjøen», «kun et kvarters kjøretur fra Stavanger» og «landlig idyll». Om arkitekturen her heter det «harmonisk helhet og fokus på detaljer».
Arkitekt Sjo Fasting AS har tegnet utbyggingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *