Håndverkerjakt på nettet

På nettstedet «godtjobba.no» skal forbrukerne kunne finne de dyktigste håndverkere, med flest anbefalinger fra tidligere kunder. Det er Byggmakker som har startet nettjenesten som er gratis for så vel forbruker som håndverkere.

Allerede ligger det 30.000 håndverkere i databasen, som hver er gradert som «bra», «bedre» eller «best».
– Vi håper at flest mulig håndverkere nå får kundene til å benytte tjenesten, slik at databasen oppfattes som god og relevant, sier markedsdirektør Irlinn Tystad i Byggmakker Norge.

Fremhever seriøse
– Vi tror denne tjenesten kan bidra til å fremheve den seriøse og dyktige håndverkeren. Vi vet at de finnes i mange lokalsamfunn i Norge. Med denne tjenesten skal vi løfte de fram på en positiv måte, sier Irlinn Tystad.
Internett er lite brukt til kjøp av håndverkertjenester. Under 30 prosent av norske forbrukere ber om tilbud fra flere firmaer før de engasjerer en håndverker, viser en Sifo-undersøkelse..
– Vi vet at folk foretrekker å kjøpe produkter eller tjenester anbefalt av andre. Gjennom nettstedet «godtjobba.no» skal vi skape en vinn-vinn-situasjon for norske forbrukere og den lokale håndverkeren, sier Tystad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *