Optimera kjøper Modul

Optimera Gruppen kjøpte 19. november element- og takstolprodusenten Modul AS i Andebu i Vestfold. De to eierne Geir Frydenberg og Lorents Næss fortsetter i bedriften som henholdsvis salgs- og markedsansvarlig og produksjonsansvarlig.

– I et byggemarked med høy aktivitet, mangel på faglært arbeidskraft og krav til korte byggetider og raskere ”tørre bygg”, er det stort behov for løsninger som kan øke produktiviteten på byggeplassene, sier konserndirektør Bent Einar Nygren i Oprimera.

Strategisk plassering
Optimera har allerede produksjon i Sandnes, Haugesund og Kongsvinger. Derfor vil bedriften i Vestfold kunne komplettere den geografiske dekningen med leveranser av takstoler, precutt byggesett og elementer til byggmestre og entreprenører over mesteparten av Sør-Norge.
Organisasjonsmessig blir Modul AS lagt inn under Optimere Produksjon, som ledes av Åsulv Salte. Som tidligere daglig leder, sier Geir Frydenberg seg godt fornøyd over å ha fått Optimera inn på eiersiden.
– Det vil gi oss muligheten til å benytte Optimeras solide salgsapparat, faglig kompetanse og økonomiske ressurser for videre vekst, sier Frydenberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *